Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΚΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 
Delaware, USA

www.professors-Phds.com email: IHAHellas@gmail.com

 

Πρόσκληση για μετοίκηση στις

ΔΙΑΠΟΝΤΙΕΣ ΝΗΣΟΥΣ 

 

Το international Hellenic Association (IHA) σε  συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση των Διαποντίων Νήσων  προσκαλεί οικογένειες με 2 η 3 παιδιά πρωτοβάθμιας  εκπαίδευσης  για μετοίκηση στις ΔΙΑΠΟΝΤΙΕΣ ΝΗΣΟΥΣ (Ερείκουσα- Μαθράκι).

Εθνικιστική Σκοπιανή οργάνωσηΗ δολοφονική επίθεση δεκαπέντε Σκοπιανών εναντίον νεαρού  Έλληνα στην Αυστραλία και ο ρόλος της εθνικιστικής σκοπιανής οργάνωσης World Macedonian Congress – Australia 

Γράφει ο Ιωάννης Αμπατζόγλου PhD*

Σε επικοινωνία που είχα με Έλληνα της Αυστραλίας μου εξιστόρησε την περιπέτεια που βίωσε όταν δέχτηκε δολοφονική επίθεση από 15 Σκοπιανούς στην περιοχή της Μελβούρνης. Όλα ξεκίνησαν στις 9 Δεκεμβρίου 2019, όταν στα βόρεια προάστια της Μελβούρνης στηνΑυστραλία και συγκεκριμένα στον δήμο του Γουίτλσι (Whittlesea), η 22χρονη σκοπιανής καταγωγής

Τουρκικό “δίχτυ” στο Αιγαίο με αλιευτικά που “ψαρεύουν” ελληνικές αντιδράσεις! Τι γράφει ο Καμμένος


 

Η εικόνα του Αιγαίου, που μεταδίδεται ελεύθερα και ο καθένας μπορεί να δει από το marinetraffic δεν μπορεί παρά να προκαλεί ερωτήματα, τα οποία κάποια στιγμή, κάποιος από την κυβέρνηση θα πρέπει να απαντήσει. 

Τουρκικά αλιευτικά “αλωνίζουν” ανενόχλητα στο Αιγαίο . Παντού στο Αιγαίο κι όχι μόνο σε σημεία που οι Τούρκοι προσπαθούσαν να “γκριζάρουν” και έβρισκαν απέναντι τους τουλάχιστον το Λιμενικό. Τώρα βλέπουμε τουρκικά αλιευτικά στη Σέριφο και στα Κύθηρα και ουδείς συγκινείται!