Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

“Ο γερμανοτουρκικός άξονας και η απειλή που έχει να αντιμετωπίσει η Ελλάδα”

  Γράφει ο

Προκόπης Μπίχτας

Να ζήσει ή να μην ζήσει η Ελλάδα; Ιδού το ερώτημα

“Βιώσιμο είναι το κράτος που διαθέτει επαρκή ισχύ για να εφαρμόσει τις πρόνοιες του Διεθνούς Δικαίου για την επικράτειά του”. – Hans Morgenthau

Τμήμα του ελληνικού μπλοκ εξουσίας και ολόκληρο το ελληνικό πολιτικό σύστημα, προσδεδεμένο στην ποδιά της Γερμανίας και υπηρετώντας απαρέγκλιτα τα συμφέροντα του γερμανοτουρκικού άξονα, οδηγεί την Ελλάδα σε ολοκληρωτική καταστροφή. Η Κύπρος, το Αιγαίο πέλαγος και η Θράκη θα είναι τα πρώτα θύματα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Διεθνής Έκθεσης Αμυντικών Συστημάτων και Ασφάλειας DEFEA

 To video είναι από την Διεθνή Έκθεση Αμυντικών Συστημάτων και Ασφάλειας DEFEA, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 13 - 15 Ιουλ. 2021, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan στο Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.
Στη Διεθνή αυτή Έκθεση που τελούσε υπό την αιγίδα και αρωγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και με την συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ), Ελληνικές και Διεθνείς Εταιρείες υψηλού επιπέδου, παρουσίασαν αμυντικά συστήματα εδάφους, θαλάσσης, αέρος και εθνικής ασφάλειας. 

Το ποίημα του πολιτευόμενου Χατζηαβάτη


 Παναγιώτης Λιάκος

Η Μούσα σκέφτεται να κάνει τάμα στις 3 Χάριτες για να βρει εκλεγμένο που να μην αλλάζει μετά τις εκλογές το προεκλογικό του τροπάρι…

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Έχω φλόγα, έχω πάθος και πειθώ.
Με τούτα κέρδισα βουλευτικό μισθό.
Περνούν οι μήνες κι εγώ τα κονομάω.
Δικαιολογίες βρίσκω την πατρίδα να πουλάω.

Ναι ή Οχι στη Χάγη- Το ψευτοδίλημμα που ξανασερβίρισε ο Τσίπρας.

 Πριν λίγες ημέρες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε δημόσια παρέμβαση, ζητώντας η Ελλάδα να εργασθεί για ένα “νέο Ελσίνκι”, για την παραπομπή τη Χάγη. Προσέδωσε, μάλιστα, επείγοντα χαρακτήρα, δηλώνοντας ότι ο χρόνος λειτουργεί σε βάρος της Ελλάδας. Στην πραγματικότητα, ο Τσίπρας δεν έκανε τίποτα άλλο από το να επαναλάβει με δικά του λόγια αυτό που σύσσωμο σχεδόν το ελληνικό πολιτικό σύστημα και ευρύτερα οι εγχώριες ελίτ έχουν αναγάγει σε μονόδρομο. Το μόνο που είχε μία σημασία είναι η πρότασή του για διασύνδεση της παραπομπής με την αναβάθμιση της τελωνειακής ένωσης ΕΕ-Τουρκίας.

Εάν κάποιος διαβάσει-ακούσει τις σχετικές δηλώσεις Ελλήνων πολιτικών, δημοσιογράφων και ακαδημαϊκών θα νομίσει ότι η Άγκυρα έχει προτείνει την παραπομπή και η Αθήνα συζητάει εάν θα την αποδεχθεί ή όχι!

Οι Τούρκοι σταύρωσαν Αυστριακούς, αλλά δεν γέλασαν τελευταίοι… Σφαγή!


Η δολοφονία της οικογένειας!

 

Η δολοφονία της οικογένειας!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΩΝ


 ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΓΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΟΛΤΟ ΕΥΚΟΛΩΣ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΔΗΦΑΓΩΝ ΠΟΛΥΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΩΝ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ?  Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΧΑΒΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΩ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ.

ΙΚ