Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Η ντροπή του ΟΗΕ: Η Διοικητής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ μπροστά στα σύμβολα της κατοχής και του ψευδοκράτους


 

Έγινε κι αυτό. Η Διοικητής των Δυνάμεων της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, ταγματάρχης Ingrid Gjerde, επισκέφθηκε το αρχηγείο των λεγόμενων τουρκοκυπριακών δυνάμεων ασφαλείας και φωτογραφήθηκε μπροστά από τις σημαίες της κατοχικής Τουρκίας και του ψευδοκράτους.

Η συνάντηση έγινε στις 5 Ιουλίου. Είναι προφανές πως η κυρία ταγματάρχης της Ειρηνευτικής Δύναμης από τη Νορβηγία με την ενέργειά της αυτή έχει ξεπεράσει τα όρια και παραβιάζει με τις πράξεις της αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών, ψηφίσματα του Διεθνούς Οργανισμού.

Στην Ελλάδα σήμερα ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ - Θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Τον στρατηγικό χαρακτήρα των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, την εμβάθυνση της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ και τον ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή, μέσω της νέας αρχιτεκτονικής συμμαχιών στις οποίες συμμετέχει η χώρα μας, σηματοδοτεί η επίσκεψη του γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ και η συνάντησή του με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, ξεκινώντας από τη συνάντηση που θα έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Κεραυνοί» από τον καθηγητή του ΔΠΘ Γ.Παύλου: «Το εμβόλιο είναι δολοφόνος - Θα αποτελειώσουν τον ελληνικό λαό»

  


Σφοδρός  στην κριτική του για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου ήταν ο καθηγητής Φυσικής  του ΔΠΘ Γιώργιος Παύλου μιλώντας σε συγκέντρωση στήριξης στους υγειονομικούς, οι οποίοι θα βγουν σε αναστολή εργασίας από 1 Σεπτεμβρίου εφόσον δεν κάνουν το εμβόλιο.

Στην ομιλία του ο Γ. Παύλου αναφέρθηκε χωρίς περιστροφές στους κινδύνους που ενέχει ο εμβολιασμός με τα σκευάσματα mRNA λέγοντας ευθέως ότι έχουμε να κάνουμε με ένα εμβόλιο δολοφόνο, ένα βιολογικό όπλο, ένα πείραμα επάνω στην ανθρωπότητα.

Δ.Γάκης: «Πώς γίνεται ο εμβολιασμένος να μολύνεται και να είναι προστατευμένος; - Διαφορετικό Covid μεταδίδει;»

 


 

Εύλογα ερωτήματα σχετικά με τους ισχυρισμούς των «ειδικών» της κυβέρνησης πως οι εμβολιασμένοι μολύνονται και μεταδίδουν, αλλά δεν νοσούν βαριά έθεσε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης. 

«Οταν ακούω να λέγεται, ότι ναι μεν οι εμβολιασμένοι μολύνονται αλλά κινδυνεύουν λιγότερο, τότε... 

ΕΛΔΥΚ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ


Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΤΖΙΚΕΡΤ (1071) «Η ΦΟΒΕΡΗ ΜΕΡΑ»


    Η Αρμενία, που κάποτε υπήρξε ο προμαχώνας της αυτοκρατορίας και που είχε παραμείνει εντελώς ανυπεράσπιστη λόγω της διάλυσης των στρατιωτικών της θεμάτων, βρισκόταν στα χέρια των Σελτζούκων Τούρκων από το 1067. Αυτή η απώλεια είχε σαν αποτέλεσμα τις συνεχείς σχεδόν επιδρομές των Τούρκων στο εσωτερικό της Μικράς Ασίας, της καρδιάς της αυτοκρατορίας. Ήταν ολοφάνερο πια, ότι η υπεράσπιση των ανατολικών συνόρων δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί παρά μόνο με την ανακατάληψη των χαμένων αρμενικών περιοχών.
    Το 1071 παρουσιάστηκε η ευκαιρία ώστε αυτό να γίνει δυνατό. Στις αρχές εκείνου του έτους ο Σελτζούκος Σουλτάνος, Αλπ Αρσλάν (το όνομά του σημαίνει Λιοντάρι του Βουνού), εκστράτευσε στη Συρία με σκοπό να καταλάβει τη Δαμασκό, που κατείχαν οι Φατιμίδες της Αιγύπτου, από όπου θα ξεκινούσε την επίθεσή του εναντίον της ίδιας της Αιγύπτου. Καθ’ οδόν επιτέθηκε σε αρκετές βυζαντινές οχυρωμένες πόλεις. Το ίδιο έκανε και ένας αξιωματικός του, ο Αφσίν, ένα από τα κατορθώματά του οποίου ήταν η κατάληψη του φρουρίου του Ματζικέρτ και του Αργίς τον Ιανουάριο.Οι δυνάμεις του Αφσίν ωστόσο αποκλείστηκαν εξαιτίας του χιονιού στο πέρασμα του Τζαμανδού και δεν υπήρχε περίπτωση να ελευθερωθούν πριν την Άνοιξη.

“κακός οιωνός” για την επίσκεψη Μενέντεζ στην Αθήνα!


Το δέντρο που κατέρρευσε στο εστιατόριο των Αθηνών όπου δειπνούσαν ο Αμερικανός πρέσβης Τζ. Πάϊατ με τον  γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ, πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας του Κογκρέσου, μπορεί να ΄ναι γεγονός που προκαλεί το ενδιαφέρον στα ΜΜΕ. Δεν γνωρίζουμε αν οι προληπτικοί θα ερμηνεύσουν την πτώση του δέντρου στη τέντα του εστιατορίου ως “κακό οιωνό” για την επίσκεψη Μενέντεζ στην Αθήνα. Υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι όμως που κάνουν πολλούς να ΄ναι επιφυλακτικοί για την επίσκεψη του φιλέλληνα γερουσιαστή. Το ενδεχόμενο να φέρνει μαζί του “καθρεφτάκια” που θα κοστίζουν 60 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο είναι ένα ενδεχόμενο!

Αναδασώσεις και ανεμογεννήτριες: Ο κ.Μητσοτάκης δεν κρύβεται…Βίντεο

  


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ειλικρινής στην ομιλία του στη Βουλή. Δεν θα αναδασωθούν όλες οι εκτάσεις που κάηκαν καθώς κατά τη γνώμη του δεν κάηκαν μόνο δάση. Όσο για τις ανεμογεννήτριες επέμεινε στην ανεξήγητη βιασύνη που μόνο η Ελλάδα επί των ημερών του δείχνει, για τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Ειδικοί έχουν θέσει στο Militaire.gr τον σχετικό προβληματισμό.

Το Αφγανιστάν και τα διδάγματα για την Ελλάδα και τους “συμμάχους” της

  Γράφει ο

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ*

ΧΡΗΣΙΜΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ

Αυτόν τον καιρό παρακολουθούμε άναυδοι το δράμα που εξελίσσεται στον Αφγανιστάν.

Είναι όμως καιρός να προβληματισθούμε για την Πολιτική που πρέπει να ακολουθήσουμε σαν Ελλάδα  για τα δικά μας και μόνο ζωτικά συμφέροντα.

Αφγανιστάν: “Προς γνώση και συμμόρφωση για τις συμμαχίες βάθους”-Δρ Δ.Σταθακόπουλος

  


Του Δρα Δημ. Σταθακόπουλου 

Οι ΗΠΑ ήθελαν να απεμπλακούν από το Αφγανιστάν ήδη από την εποχή Ομπάμα, κάτι που πρακτικά και με συνομιλίες / συμφωνίες γινόταν επί Τράμπ και υλοποιείται άμεσα επί Μπάϊντεν.
Αυτό δεν είναι πιθανολόγηση, αλλά φανερή συνομολόγηση και πράξη πλέον. Για αυτό και ” αποδέχονται ” το τελεσίγραφο αποχώρησης της 31ης Αυγούστου.
Σαφώς έχουν προετοιμαστεί για την επόμενη μέρα,  όπου μία σκληρή  αντίσταση φανατισμού σαρίας και ποικίλων συμφερόντων,  γίνεται καθεστώς ” κυβέρνηση ” , με δημόσιο διεθνή λόγο και  ” αναγνώριση “,  άρα  ελεγχόμενη ( από τις ΗΠΑ άραγε  ;  )