Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΛΑΧΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ! Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Οι Αφγανοί διερμηνεις, το διαφαινόμενο φιασκο, οι ευθύνες Δένδια και το non paper!

 

Αυτό το κράτος καταφέρνει να εκπλήσσει δυσάρεστα ακόμα και όσους έχουν κακή γνώμη γι’ αυτό. Τα πράγματα, όμως, εξελίσσονται πολύ χειρότερα από όσο και εγώ πίστευα, με αποτέλεσμα –με ευθύνη του Νίκου Δένδια– να είμαστε ενώπιον ενός φιάσκου μεγάλων διαστάσεων με καταλυτικές επιπτώσεις για τη ζωή ανθρώπων που έκαναν το λάθος να εμπιστευθούν την Ελλάδα.

Ας υπενθυμίσουμε τα γεγονότα. Ο Έλληνας πρέσβης Ανδρέας Παπασταύρου, ο οποίος είναι διαπιστευμένος στο Πακιστάν (εκεί η έδρα του) και στο Αφγανιστάν μετέβη στην Καμπούλ για να βγάλει από εκεί δύο ομάδες Αφγανών (συνολικά περίπου 25 άτομα), όπως έχουν πράξει με επιτυχία για πολύ περισσότερους άλλες ευρωπαϊκές χώρες του μεγέθους ή και μικρότερες της Ελλάδας.

Η Πρόεδρος της Βουλής Προλέγει την Καταστροφή της Ελλάδος στην Ορκωμοσία Πρόεδρου της Δημοκρατίας

Ο γιος του Σόρος ζητά από την Ελλάδα να γκρεμίσει τον φράχτη στον Έβρο και να ανοίξει τα σύνορά της στους αλλοδαπούς!

 


 Αφγανοί και μέλη των ΜΚΟ του Σόρος προσγειώθηκαν στα Τίρανα

Η ολοκλήρωση του μήκους 40 χλμ. φράχτη στον Έβρο από την Ελλάδα, φαίνεται πως εξόργισε τον γιό του διεθνούς κερδοσκόπου και Ουγγροαμερικανού  Τζορτζ Σόρος, Αλεξάντερ Σόρος.

Αν δεν έχεις στρατιωτική δύναμη, κανείς δεν νοιάζεται τι πιστεύεις

 


Του Σάββα Ιακωβίδη

Αθάνατε Θουκυδίδη… Πριν από λίγες ημέρες πέθανε ένας παθιασμένος και επίμονος μελετητής της Ιστορίας του Πελοποννησιακού Πολέμου που ξυνέγραψε ο Θουκυδίδης, ο πρώτος ιστορικός και ο πρώτος θεωρητικός των Διεθνών Σχέσεων. Πρόκειται για τον γνωστό Αμερικανό καθηγητή, Ντόναλντ Κέιγκαν (1932-2021), ο οποίος δίδασκε στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ και εμφύσησε σε ολόκληρες γενιές κλασικιστών την αγάπη για την Ελλάδα και τον Θουκυδίδη.

 Όπως γράφει η Ελληνίδα συνάδελφος, Μαργαρίτα Πουρνάρα («Καθημερινή», 28/8/2021), γνώρισε τον Κέιγκαν το 2008, σε μια κρουαζιέρα με αποφοίτους μεγάλων Αμερικανικών Πανεπιστημίων.