Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Αν δεν έχεις στρατιωτική δύναμη, κανείς δεν νοιάζεται τι πιστεύεις


του Σάββα Ιακωβίδη*

Αθάνατε Θουκυδίδη… Πριν από λίγες ημέρες πέθανε ένας παθιασμένος και επίμονος μελετητής της Ιστορίας του Πελοποννησιακού Πολέμου που ξυνέγραψε ο Θουκυδίδης, ο πρώτος ιστορικός και ο πρώτος θεωρητικός των Διεθνών Σχέσεων. Πρόκειται για τον γνωστό Αμερικανό καθηγητή, Ντόναλντ Κέιγκαν (1932-2021), ο οποίος δίδασκε στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ και εμφύσησε σε ολόκληρες γενιές κλασικιστών την αγάπη για την Ελλάδα και τον Θουκυδίδη.

“Καλό σου Ταξίδι Μεγάλε μας Μίκη”! Γιώργος Πιπερόπουλος

  


Καλό σου Ταξίδι Μεγάλε μας Μίκη!

  Αποχαιρετά ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

  

     Σε ευχαριστώ, όπως ΟΛΟΙ οι Έλληνες και μαζί μας η Οικουμένη, για τα μουσικά έργα σου (και όχι μόνο) και όπως με σεβασμό σου είχα πει και από κοντα όταν το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε τίμησε με τον τίτλο του Διδάκτορα της Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, με τη μουσική σου χόρεψα συρτάκι ως φοιτητής στη Νέα Υόρκη, λέκτορας στη Βοστώνη και αργότερα στη Γερμανία και την Αυστρία και και μετά ως Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη… 

Δ.Γάκης: «Η μετάλλαξη Δέλτα μεταδόθηκε στην Ελλάδα από τους εμβολιασμένους - "Ντενεκέδες" όσοι λένε για τείχος ανοσίας»!

 


 
«Ο εμβολιασμένος θα κολλήσει το χειρότερο στέλεχος»

Νέες αποκαλύψεις έκανε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, καθώς τόνισε πως η μετάλλαξη Δέλτα μεταδόθηκε στην Ελλάδα (αλλά και στις άλλες χώρες) λόγω του μαζικού εμβολιασμού! 

Η Ελλάδα καταγράφει χιλιάδες κρούσματα ημερησίως, παρά τους εμβολιασμούς, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη μετάλλαξη Δέλτα. 

Ο Δ.Γάκης τόνισε μιλώντας στον Focus FM: «Η αξία του εμβολιασμού για άτομα υψηλού κινδύνου είναι γνωστή.

Όργιο τουρκικής προπαγάνδας από τον ΣΚΑΙ

  

Σκηνή από την τηλεοπτική σειρά «Ο Γιατρός», όπως μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΙ (26/8/2021)

Την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ (συμφερόντων Γιάννη Αλαφούζου) κατάφερε τρία ιδιότυπα «επιτεύγματα», κατά την διάρκεια μετάδοσης του 55ου επεισοδίου (από τα συνολικά 64) της τηλεοπτικής σειράς «Ο Γιατρός».

Η τηλεοπτική αυτή σειρά, όπως είναι γνωστό, αποτελεί μια Νοτιο-Κορεάτικη παραγωγή που σημείωσε παγκόσμια επιτυχία. Η Αμερικανική εκδοχή της που ακολούθησε, ήταν επίσης μεγάλη επιτυχία.