Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Η σύγκρουση του Μενέντεζ με τον Ερντογάν είναι πλέον προσωπική: Νέα αποστολή γερουσιαστών… Η ανάλυση του Μιχάλη Ιγνατίου

  

Ο Ταγίπ Ερντογάν έδωσε την εντολή που άλλωστε αναμέναμε, για ολική και κατά μέτωπο επίθεση εναντίον του γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ. Ήταν άθλια και βρώμικη η επίθεση και αφορά τις δηλώσεις του Αμερικανού νομοθέτη για την Κύπρο και το όραμα του να δει και τον τελευταίο Τούρκο στρατιώτη να αποχωρεί από τα κατεχόμενα εδάφη.

“Οι εξοπλισμοί εν μηνί Αυγούστω…”- Κ.Φράγκος, Διαξιφισμοί


 Του Κώστα Φράγκου

Οι εξοπλισμοί εν μηνί Αυγούστω…

  • Δεν έφθαναν στον Αύγουστο οι πυρπολήσεις, οι καύσωνες, η ογκουμένη πανδημία. Είδαν, στον χώρο μας, την Άμυνα, το φως της δημοσιότητας φρικτές καταγγελίες που θύμιζαν, τιτλικά, την επταετία Το άγνωστο παρασκήνιο των Εξοπλισμών, όπως ο Άγνωστος Πόλεμος της αλήστου μνήμης ΥΕΝΕΔ!
  • Όταν επιμένω, πεισματικά και εμμονικά, ότι επανερχόμαστε στην «κανονικότητα» στον τομέα αυτό μερικοί με ειρωνεύονται. Ιδού, όμως, ότι δικαιώνομαι:

Το MEIS (Καστελόριζο ) …ψάχνει να βρει ιδιοκτήτη και γεωγραφική θέση με υπαιτιότητα της κυβέρνησης

 

Της Κύρας Αδάμ

Η Τουρκία ενημέρωσε τη διεθνή κοινότητα και όλους τους διεθνείς οργανισμούς στις 11 Αυγούστου, ότι η Ελλάδα παραβιάζει τη Συνθήκη Παρισίων 1947 που επιβάλει καθεστώς αποστρατιωτικοποίησης στα Δωδεκάνησα  διότι εκτελεί στρατιωτικές ασκήσεις στο ΜΕΙS ( Καστελόριζο) και για το θέμα αυτό εξέδωσε την σχετική Αγγελία Α4306/21,που αποκαλύπτει το Μilitaire.gr.

Τράγκας: «Οι αλιγάτορες χύνουν δάκρυα για τον Μίκη, ενώ η οικονομία γίνεται σκόνη και θρύψαλα»

 

 

Ο πρόεδρος του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι Γιώργος Τράγκας σε δήλωση του αναφέρει:

«Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ… Λίμνη τα δάκρυα των κροκοδείλων πέριξ του Μαξίμου και της πλατείας Κουμουνδούρου, για τον θάνατο του γιγαντιαίου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Όσοι τον κατασπάραξαν εις τον επίλογο της ζωής του, όσοι τον χαρακτήρισαν ραμολιμέντο, επειδή υπερασπίστηκε το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας, όσοι ενώπιον του Εμανουέλ Μακρόν είπα ότι ήταν εξτρεμιστές και γραφικοί όσοι συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, τώρα κηρύσσουν τριήμερο πένθος για την απώλειά του.

«ΑΡΧΥΤΑΣ»: ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STEALTH ΜΑΧΗΤΙΚΟ F-35B ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DRONE

 ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΓΚΑΒΕΛΑΣ - ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ