Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ερντογάν ο θρασύτατος! Καταγγέλει τη Ρωσία για τη Κριμαία και ζητά νομιμοποίηση της εισβολής στην Κύπρο

  


Ο Νότης Μαριάς, πρόεδρο του κόμματος Ελλάδα- Ο Άλλος Δρόμος, κάνει λόγο για :  απύθμενο θράσος του Ερντογάν στον ΟΗΕ όπου αταγγέλλει τη Ρωσία για την  Κριμαία την ώρα που ζητά νομιμοποίηση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Η δήλωση του:

«Το θράσος του Ταγίπ Ερντογάν χτύπησε κόκκινο με αφορμή την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του  ΟΗΕ. Έτσι την ώρα που κατήγγειλε τη Ρωσία για την υπόθεση της Κριμαίας δηλώνοντας ότι δεν αναγνωρίζει τις εκλογές στην Κριμαία κάνοντας ταυτόχρονα σπονδές στην εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, την ίδια ώρα απαιτούσε τη νομιμοποίηση της τουρκικής εισβολής και κατοχής της Κύπρου, ζητώντας την αναγνώριση του κατοχικού ηγέτη Τατάρ. 

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΩΣ ΑΡΕΤΗ


                                             Δημήτρη Κ. Μπάκα  

 

Η δημιουργία συνθηκών  ενός  βιώσιμου μέλλοντος για τα παιδιά μας αποτελεί προφανώς το βασικό πρόταγμα και στοίχημα συνάμα της γενιάς μας. Ασφαλώς, δεν θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι βλέποντας τον κατακλυσμό  δυσεπίλυτων κοινωνικών και όχι μόνον προβλημάτων. Η χωρίς προηγούμενο   τεχνική ανάπτυξη που μας προσφέρει έναν ασύλληπτο σε όγκο υλικά αγαθά και ανέσεις δεν μας εξασφάλισε ικανοποιητική ευτυχία! Ο φόβος και ο τρόμος καλά κρατούν. Ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου παραμένει ο ίδιος ο άνθρωπος. Η ειρήνη, η κοινωνική δικαιοσύνη, η δημοκρατία, η ισονομία, η αρμονική συνύπαρξη μεταξύ των ανθρώπων και η αντιμετώπιση τού φυσικού περιβάλλοντος βρίσκονται δυστυχώς σε μια διαρκή κρίση