Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Προς ένα θερμό «επεισόδιο»;

 

 

Γράφει ο Θανάσης Κ.

Μερικά πράγματα πρέπει να τα πούμε πλέον, χωρίς μισόλογα:

Εδώ κι ένα χρόνο περίπου – και μέχρι πριν λίγο – κάποιοι σκέπτονταν σοβαρά ένα “θερμό επεισόδιο” διάρκειας ολίγων ωρών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Ώστε να “εκτονωθεί” η ένταση μεταξύ τους και να τις οδηγήσει σε επίλυση των “διαφορών” τους… 

Ένα σύντομο στρατιωτικό επεισόδιο, στο οποίο η Τουρκία θα “κέρδιζε στα σημεία” και η Ελλάδα απλώς δεν θα “ταπεινωνόταν”…

Σε ελληνικά βράχια η συντριβή της Τουρκίας;

  Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης

Η καθοδική πορεία της σύγχρονης Τουρκίας προς τα βράχια έγινε ορατή αμέσως μετά το (δήθεν) πραξικόπημα του 2016, όταν αποκαλύφτηκε πλήρως η κρυφή ατζέντα των ισλαμιστών με τις φαντασιώσεις νεκρανάστασης μιας πεθαμένης οθωμανικής αυτοκρατορίας, σε αγαστή συνεργασία με τους φασίστες των Γκρίζων Λύκων και την αφρόκρεμα του τουρκικού υπόκοσμου. Η πορεία αυτή έκτοτε επιβεβαιώνεται καθημερινά και οδηγείται στην κορύφωση της, οποτεδήποτε μέχρι και το 2023, με ένα σταθερό αλλά βασανιστικά αργό τρόπο.

Οι πιθανότητες συντριβής της σύγχρονης Τουρκίας σε ελληνικά βράχια αυξάνονται από το ενδεχόμενο μιας αδιέξοδης κίνησης απελπισίας από το καταπτοημένο και ασφυκτικά πιεσμένο τουρκικό καθεστώς.

Ένα σάπιο πολιτικό σύστημα


 

Σήμερα έγραψα


Ένα σάπιο πολιτικό σύστημα

Ο Χρυσοχοίδης ανέλαβε επικεφαλής του προγράμματος της εσωτερικής ασφαλείας στην φιδοφωλιά του σημιτικού  ΕΛΙΑΜΕΠ, όπου ευρίσκονται οι απόστολοι του μαρασμού, που έχει εκπρόσωπο στο Μαξίμου από όπου προωθεί την πολιτική του κατευνασμού και των αμοιβαίων υποχωρήσεων με την φασιστική Τουρκία, ένα κράτος που δεν έχει ζητήσει ούτε μια συγνώμη για τις γενοκτονίες των χριστιανικών πληθυσμών της, κατέλαβε στρατιωτικά ένα τμήμα της Κύπρου, δεν εφαρμόζει τις διεθνείς συνθήκες και μας απειλεί συνεχώς.

΄Αρθρο του Spiegel για την πρώτη μέρα μιας φοιτήτριας στη Φιλοσοφική Σχολή του Αμβούργου.

 


Υποθέτω πως όλοι ενδιαφερόμαστε για το πως άνοιξαν τα άλλα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια
μετά από τρία εξάμηνα μαθημάτων μέσω ιντερνετ.
Το Spiegel λοιπόν δημοσίευσε προχθές ένα άρθρο που περιγράφει
την πρώτη μέρα μιας φοιτήτριας στη Φιλοσοφική Σχολή του Αμβούργου.

https://www.spiegel.de/start/universitaet-hamburg-semesterbeginn-in-praesenz-nach-der-pandemie-a-8f7f863f-9f50-4527-a0d7-030cb3c7087f

Η κοπέλα της αφήγησης γράφτηκε ως πρωτοετής,
πρόκειται όμως για το δεύτερο της Bachelor, έχει λοιπόν εμπειρία τόσο της καθαυτό φοιτητικής ζωής
όσο και της εποχής της πανδημίας.

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.. (ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΕΟΙ «ΑΚΡΙΤΕΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)

 


Το συνεχιζόμενο ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΑΘΟΣ με την όποια μορφή του, όχι μόνο ΤΖΙΧΑΝΤ, θυμίζει την αρχική επιθετικότητα, κυριαρχία όπως την εξέφραζε ο Μωάμεθ που οι νεοφώτιστοι Μουσουλμάνοι επιτίθεντο με φανατικό ΜΙΣΟΣ κατά απάντων των ΑΠΙΣΤΩΝ.

Η Γαλλία είναι μία από τις Ευρωπαϊκές χώρες που υφίσταται συνεχώς, ακόμη και σήμερα, αυτή την καταστροφική ΜΑΝΙΑ: Ένα Χριστιανικό-θρησκευτικό κτίριο εξαφανίζεται στη Γαλλία κάθε δύο εβδομάδες. Ο εμπρησμός, βασικός μοχλός, η παγίδευση, η κατεδάφιση κλπ.  κατά τα στοιχεία του προέδρου του Παρατηρητηρίου Θρησκευτικής Κληρονομιάς κ.Εντουάρ ντε Λαμάζ, που κατά δήλωσή του στο Καθολικό Πρακτορείο Ειδήσεων «η Γαλλία από μεγαλύτερη κόρη της Εκκλησίας κατάντησε να δέχεται την ανέγερση ενός ΤΖΑΜΙΟΥ κάθε 15 ημέρες, ενώ με τον ίδιο ρυθμό καταστρέφεται ένα Χριστιανικό κτίριο..!

ΜΙΑ ΑΣΤΟΧΗ «ΠΑΡΕΛΑΣΗ» ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ! (200+ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ – ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΡΕΣΠΩΝ (Σ.Π.)

 

 Μετά την ληφθείσα απόφαση της πραγματοποίησης των παρελάσεων που πανηγυρικά, όλα τα έτη πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη (26η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ απελευθέρωση της Μακεδονίας μας-Θεσσαλονίκης και της μεγαλύτερης του ΟΧΙ μας 1940 την 28η Οκτωβρίου) με την ανάλογη και ψυχολογικά προετοιμασία, «βρόντηξε» με κατάπληξη η «π α ρ έ λ α σ η» της υποδοχής του Σκοπιανού Προέδρου στην Αθήνα..

Έκπληκτοι όλοι οι Έλληνες, ιδιαίτερα του εξωτερικού, είδαν στις ειδήσεις (T.V.) τους υπερήφανους τσολιάδες μας, της προεδρικής φρουράς, σε κόκκινο χαλί, να παρουσιάζουν τα όπλα τους στον Σκοπιανό πρόεδρο συνοδευόμενο από την κα Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας (Π.τ.Δ)