Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Νοκ άουτ ο Ερντογάν από Μακρόν: Εκτός Λιβύης βγάζει η Γαλλία την Τουρκία


 

Οι στόχοι που έχουν τεθεί για το μέλλον της Λιβύης δεν κινούνται στην ίδια κατεύθυνση με τους στόχους που θέλει να εξυπηρετήσει ο Ταγίπ Ερντογάν. Η Διάσκεψη του Παρισιού θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου και σ’ αυτήν θα συμπροεδρεύουν η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και τα ΗΕ. Η διάσκεψη πραγματοποιείται ενόψει των γενικών εκλογών (προεδρικές και βουλευτικές) που θα διεξαχθούν στη Λιβύη στις 24 Δεκεμβρίου 2021, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχουν συμφωνήσει οι ίδιοι οι Λίβυοι.

Το «τρικ» Ερντογάν

«No Fly Zone» το Αιγαίο για τα Τουρκικά μαχητικά- Ο εφιάλτης της Τουρκίας Meteor «ξεκλείδωσε» για τα Ελληνικά «γεράκια» -Στο κλειστό «club» η Ελλάδα

  

Ο Meteor, o «active radar guided beyond visual range air to air missile» θεωρείται ο πιο σύγχρονος και ισχυρός πύραυλος αέρος-αέρος παγκοσμίως.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες οι Έλληνες ιπτάμενοι, οι πρώτοι πιλότοι των Rafale, θα αρχίσουν να εκπαιδεύονται και να μυούνται στο νέο υπερόπλο που βάζει στη φαρέτρα της η Πολεμική Αεροπορία. Τον «game changer» πύραυλο Meteor  ο οποίος θα εξοπλίζει τα 24 μαχητικά Rafale που αποκτά η HAF το επόμενο διάστημα. Και οι έξι χώρες οι οποίες έχουν τα δικαιώματα του πανίσχυρου πυραύλου αέρος-αέρος υπέγραψαν η μία μετά την άλλη την είσοδο της Ελλάδας και της Πολεμικής Αεροπορίας στο κλειστό ‘’club’’ των αεροποριών που διαθέτουν τον Meteor στο οπλοστάσιό τους. Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ισπανία, Σουηδία και Ιταλία είναι τα κράτη που ανήκουν στην κοινοπραξία της κατασκευάστριας εταιρείας MBDA Missile Systems η οποία κατασκευάζει τον πύραυλο-εφιάλτη για κάθε αντίπαλο.

«Τελικά ποιοι είναι οι 283 Έλληνες των Pandora Papers»; Ο Κων.Φράγκος ρωτά στους Διαξιφισμούς

 Γράφει ο

Κων/νος Φράγκος

Νέα βόμβα

  • Που δεν θα την αφήσουν να εκραγεί τα κυκλώματα. Θα τα καταφέρουν οι δικαστικοί;
  • Είναι τα PANDORA PAPERS, για ξέπλυμα χρήματος, στα οποία έχουν εμπλακεί 283 Έλληνες.
  • Την υπόθεση έχει αναλάβει ο επίτιμος Αντιεισαγγελέας του ΑΠ κ. Χαράλαμπος Βουρλιώτης.
  • Τα PANDORA PAPERS άρχισαν να παρουσιάζονται αρχές Οκτωβρίου, περιλαμβάνουν 11,9 εκατομμύρια αρχεία για OFF SHORE καταπιστεύματα σε φορολογικούς παραδείσους όπως Παναμάς, Ντουμπάϊ, Μονακό, νήσοι Κεϊμαν. Μεταξύ αυτών offshores εταιρείες 35 ηγετών κρατών-πολιτικών και 300 άλλων δημοσίων λειτουργών (δικαστών, δημάρχων και στρατηγών) σε περισσότερες από 90 χώρες (ΝΕΑ 24 οκτ 2021).

ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΑ GAY PRIDE ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 

Φωτό...αρχείου!

 

Η Πολωνία μαζί με την Ουγγαρία είναι αναφανδόν και αναγνωρισμένα από τα λίγα κράτη στην Ευρώπη της παρακμής, της σαπίλας και του δικαιωματιστικού παραλογισμού, που αντιστέκεται σθεναρά στην επέλαση της παγκοσμιοποίησης και της κουλτούρας του άκρατης προοδευτικής ηδονοκρατίας και διαστροφής, οι οποίες επιδιώκουν την εξάλειψη των Εθνικών ταυτοτήτων και των παραδοσιακών αξιών των ευρωπαϊκών κοινωνιών.

Μ’ ένα γενναίο σχέδιο νόμου, το οποίο προωθείται στην πολωνική Βουλή, η κυβέρνηση σχεδιάζει να τροποποιήσει κόντρα στα μεγάλα συμφέροντα το δικαίωμα των Πολωνών για ελεύθερη συνάθροιση και αναμφίβολα να θέσει την Πολωνία σε νέα σύγκρουση με την ΕΕ.

Η Τουρκάλα αναλύτρια που αποκαλύπτει τις τουρκικές θηριωδίες

 


Δύσκολα, ομολογουμένως, θα φανταζόταν κάποιος ότι μια Τουρκάλα δημοσιογράφος και πολιτική αναλύτρια θα μιλούσε για το Κυπριακό σε διεθνή φόρα– όπως το ετήσιο συνέδριο του ΟΑΣΕ - και θα εξέθετε τις τουρκικές θηριωδίες. Κι όμως στην περίπτωση της Uzay Bulut, τα λόγια είναι λίγα για το έργο που επιτελεί, όσον αφορά στην προβολή της ιστορικής αλήθειας και στην προώθηση της δικαιοσύνης, αφού τολμά να σταθεί απέναντι στο επίσημο τουρκικό αφήγημα για όσα έγιναν και γίνονται στη χώρα της.

Από τα Σκόπια ξεκινά η αποδόμηση της Συμφωνίας των Πρεσπών-Μοναδική ευκαιρία για την Ελλάδα

Ο Ι Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ Μ Ο Υ Νο. 84 5 Νοεμβρίου, 2021

Στέλιος Κυριμλής

 

Αγαπητοί μου φίλοι γειά σας, τελευταία πολλά συμβαίνουν παντού, άλλα με ενοχλούν, άλλα με λυπούν, άλλα με χαροποιούν και πάρα πολλά με αφήνουν αδιάφορο. Προσπαθώ λοιπόν τα μερικά που με ενδιαφέρουν, να τα καταλάβω και να τα βάλω σε μία τάξη στο μυαλό μου, για να μπορέσω να λειτουργήσω στην καθημερινότητα μου και εγώ σαν άνθρωπος.

 

 

ΓΕΝΙΚΑ

 

Δεν είναι μυστικό, πιστέψτε με, οι περισσότεροι, αν όχι όλες οι μεγάλες  Πετρελαϊκές Εταιρείες, εδώ και πολλά χρόνια, υποθάλπουν όχι μόνο τις εγχώριες αλλά

και Διεθνείς Συμφωνίες για τις κλιματικές αλλαγές.