Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Ο Ερντογάν πουλά Bayraktar στην Ουκρανία, «φιλοξενεί» θαλαμηγούς Ρώσων και μιλά με τον Μπάιντεν!!!

 


Όσοι είχαν αποστηθίσει και επαναλάμβαναν κάθε μέρα εδώ και μήνες το «ποίημα» περί απομονωμένου Ερντογάν, μάλλον θα πρέπει να έχουν «λουφάξει». Αυτή τη περίοδο, ο Τούρκος πρόεδρος συνεχίζει να πουλά Bayraktar στην Ουκρανία ο πρόεδρος της οποίας δήλωσε ότι …ευγνωμονεί τον Ερντογάν! Την ίδια ώρα όχι μόνο δε συμμτέχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αλλά «φιλοξενεί» και τις θαλαμηγούς του Αμπράμοβιτς, ο οποίος έχει «πουλήσει» την ποδοσφαιρική ομάδα Τσέλσι σε Τούρκο!

Την ίδια ώρα ο Ερντογάν ετοιμάζεται να συναντήσει τον Αμερικανό πρόεδρο Τ.Μπάιντεν, το επειτελείο του οποίου φαίνεται ότι ετοιμάζει κάποιο «πακέτο δώρων» για την Τουρκία…

Την ίδια ώρα η στάση και η θέση της Ελλάδας είναι γνωστή…

Δυο γιοτ του Αμπράμοβιτς στην Τουρκία

Δύο γιοτ του ρώσου δισεκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς βρήκαν καταφύγιο στην νοτιοδυτική Τουρκία, η οποία δεν εφαρμόζει τις δυτικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί κατά των ρώσων ολιγαρχών μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Μετά την  θαλαμηγό μήκους 140 μέτρων My Solaris που ελλιμενίσθηκε χθες στο Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός), η θαλαμηγός Eclipse, η οποία παρουσιάζεται ως η δεύτερη σε μήκος στον κόσμο,  με σημαία Βερμούδων,  έδεσε σήμερα λίγο νοτιότερα, στο λιμάνι της Μαρμαρίδας, έπειτα από πολυήμερο ταξίδι στην Μεσόγειο, σύμφωνα με τους ιστότοπους παρακολούθησης της κίνησης των πλοίων.

Ομάδα Ουκρανών που επέβαιναν σε φουσκωτό πλησίασε το My Solaris στο λιμάνι του Μπόντρουμ για να διαμαρτυρηθεί για την παρουσία της θαλαμηγού του Αμπράμοβιτς σε τουρκικά νερά. 

«Δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ . Οχι στον πόλεμο στην Ουκρανία. Εξω το ρωσικό πλοίο, έξω!» φώναζαν οι διαδηλωτές κρατώντας ουκρανικές σημαίες.

https://www.militaire.gr/