Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

ΜΗ «ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ» ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ..Η μεγάλη υπογεννητικότητα στην Ελλάδα και η πολύ μεγαλύτερη ζήτηση υιοθεσιών από άτεκνα ζευγάρια στη χώρα μας, με το τραγικό γεγονός της «δολοφονίας» (– [350.000 τριακοσίων πενήντα χιλιάδων εκτρώσεων το χρόνο[!]), προκαλείται όταν δηλώνονται, όπως δημοσιογραφικά αναφέρεται, θέσεις - απόψεις υπέρ των εκτρώσεων από πολύ υψηλά ιστάμενους μάλιστα εκκλησιαστικούς των ΗΠΑ που ενθαρρύνουν τις δολοφονικές αυτές πράξεις των εκτρώσεων..

Στα τραγικά χρόνια του ξενοκίνητου (Στάλιν, Τίτο, Εμβέρ Χότζα, Ζαχαριάδης) εσωτερικού πολέμου -1945 – 1949-  του λεγόμενου Εμφυλίου πολέμου πραγματοποιήθηκαν από τις δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις ληστρικές αρπαγές Ελληνοπαίδων από τις περιφερειακές της Χώρας περιοχές κυριότερα τις παραμεθόριες της Βορείου Ελλάδας, λεγόμενες: «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΑ - ΠΑΙΔΟΦΥΛΑΓΜΑΤΑ»!

Οι μεν, τα ανήλικα Ελληνόπουλα τα εφόπλιζαν και τα «έριχναν» στις τραγικές φονικές μάχες (Βίτσι, Γράμμος κλπ.), τα περισσότερα χάνονταν τελείως.. Οι δε, τα έδιναν για υιοθεσίες σχεδόν στο σύνολο στις ΗΠΑ σε οικογένειες όχι μόνο Ελληνοαμερικανών. Ήταν μια άλλης μορφής απώλεια ακούσιας μετανάστευσης επομένως σήμερα οι ΗΠΑ μας «χρωστούν» παιδάκια..

Αν λοιπόν η ηγεσία της εκεί Ορθόδοξης Εκκλησίας, όπως αναφέρει ανταπόκριση, φρονεί ότι «περισσεύουν» και ενθαρρύνει τις εκτρώσεις δηλώνοντας ότι: «Σέβονται την αυτονομία των γυναικών να μπορούν να αποφασίζουν για τη ζωή των εμβρύων τους..» στηρίζει το δικαίωμα ολέθριων θέσεων να φονεύουν τα παιδιά τους ώστε να γίνεται αρεστή στο σύστημα που επίσης στηρίζει και η Ελλαδική «Αριστερά»! Καμιά γυναίκα -μητέρα δε θέλει να χάσει (δολοφονήσει) το «σπλάχνο» της το έμβρυο -παιδάκι της. Η φτώχεια και η κοινωνική αναλγησία (στίγμα) απελπίζει τις γυναίκες μητέρες που όλες έχουν το ΜΗΤΡΙΚΟ τους Θείο δώρο και έχουν μόνο ανάγκη ανθρώπινης ΒΟΗΘΕΙΑΣ στην κακή εκείνη στιγμή..

Αντίθετα επιβάλλεται η ηγεσία της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας των ΗΠΑ να βοηθήσει και να οργανώσει τις γεννήσεις των παιδιών αυτών σώζοντάς τα όπως και τις μητέρες τους. Κατόπιν τα παιδάκια αυτά κατά την αντίστροφη φορά (οφειλόμενα) να υιοθετούνται από τα άτεκνα ζευγάρια της Ελλάδας πάντα σε συνεργασία με την Ελλαδική Ορθόδοξη αδελφή εκκλησία που είναι έτοιμη για μια τέτοια ΘΕΑΡΕΣΤΗ βοήθεια. Βοήθεια του Ελληνικού Έθνους που σήμερα πλήττεται από την υπογεννητικότητα και τη δολοφονική θέση των 350.000 απωλειών από την κατάρα των εκτρώσεων.

Η Εκκλησία μας και οι άλλες σχετικές Οργανώσεις, Υπηρεσίες που έχουν το ανάλογο υπόβαθρο να συγκροτήσουν, και με ανάλογη νομοθετική ρύθμιση, φορείς στους οποίους θα προστρέχουν για υιοθεσίες τα ενδιαφερόμενα ελλαδικά ζευγάρια που θα στηρίζουν οικονομικά τις κυοφορούσες Ελληνίδες και όχι μόνο. Παράλληλα θα υπάρξει κινητοποίηση ευεργεσιών προς το σκοπό αυτό με την εγγύηση περισσότερο της Εκκλησίας μας.
     ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 

       ΠΟΛ. ΕΠΙΣΤ. - ΟΙΚΟΝ. ΑΠΘ

     Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ