Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

«Eλάτε Τούρκοι Βάρβαροι, ο Έλληνας το αίμα του μελάνι τόχει κάνει, σφραγίδες και υπογραφές στην Λευτεριά να βάνει»

 

       Αντι - Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς με πρόσθετα σχόλια. Μια αποσπασματική ενδεικτική σταγόνα, μνήμης και αφύπνισης γνώσης και ιστορίας.Ο «Τούρκος» δεν αλλάζει! Εισβολές, γενοκτονίες, Γιαταγάνια, απειλές και βαρβαρότητα.


Ποιες συνομιλίες με την Τουρκία και ποια διαπραγμάτευση και ποια επαναπροσέγγιση; Πώς να συνομιλήσεις με αυτούς, που εν έτη 2022 υψώνουν ακόμη γιαταγάνια και απειλούν; Δεν μας χωρίζει μόνο μια θάλασσα, αλλά το απύθμενο χάος! Ενδεικτικές ολίγες από τις μύριες απειλές των Τούρκων κατά του Ελληνισμού…..


 

Κρατώντας ένα... γιαταγάνι στο χέρι και στέλνοντας μήνυμα, ειδικά κατά του Ελληνισμού, αλλά και κατά της Δύσης, εμφανίστηκε ο εθνικιστής κυβερνητικός εταίρος και φερέφωνο του Νεοθωμανού Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελι, μιλώντας σε νέους, που ανήκουν στην οργάνωση των «Γκρίζων Λύκων». «Όμορφοι άνθρωποι του εθνικιστικού κινήματος, παιδιά μου.

Νέες απειλές Ερντογάν: Δεν θα μείνουμε σιωπηλοί για τις στρατιωτικές δραστηριότητες στα νησιά

 


  Μανώλη Κωστίδη

Ζήτημα αποστρατιωτικοποίησης νησιών έθεσε εκ νέου η Άγκυρα, αυτή τη φορά μέσω του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ:

Ζήτημα αποστρατιωτικοποίησης νησιών έθεσε εκ νέου η Άγκυρα, αυτή τη φορά μέσω του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απειλώντας -σε συνέχεια των σχετικών δηλώσεων του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου– πως αν η Αθήνα δεν αλλάξει στάση, τότε θα υψώσει το θέμα «στο υψηλότερο επίπεδο». Έκανε, δε, λόγο για «αμφιλεγόμενο ζήτημα».

Ιω.Μάζης: Η αναξιοπιστία των αμερικανών αποδεικνύεται καθημερινά- Ουκρανικό (14/02/2022)

 

Επαναπροσέγγιση Τουρκίας – Ισραήλ || Ιω.Μπαλτζώης – Σπ.Δημητρίου

 

Νέος κακόηχος αμανές Ερντογάν για τα νησιά: Κούφιες απειλές παρά τα «χαστούκια» από ΗΠΑ, ΕΕ, Βρετανία

 

 

Παρά τη σαφή και απερίφραστη παγκόσμια καταδίκη των απαράδεκτων ιμπεριαλιστικών δηλώσεων Τσαβούσογλου για τα ελληνικά νησιά, ο ισλαμιστής απολυταρχικός ηγέτης της Τουρκίας, Ερντογάν, επανήλθε πάλι για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, με νέο κακόηχο… αμανέ.

Τι κι αν οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Μεγάλη Βρετανία που διαμήνυσαν με τον πλέον καθαρό τρόπο να σταματήσει να ανακινεί ένα ανύπαρκτο ζήτημα: Ο Ερντογάν βασανιζόμενος από την ραγδαία κατάρρευση του καθεστώτος του και ενώ οι δημοσκοπήσεις στην Τουρκία

Τουρκικό UAV πέταξε πάνω από την Κίναρο!

 

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι, καθώς τουρκικό UAV πέταξε το πρωί στις 9:39 πάνω από τη νήσο Κίναρο. 

Το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος πέταξε στα 19.000 πόδια.

Η νέα πρόκληση έρχεται λίγες ώρες μετά τις 41 παραβιάσεις που έκαναν χθες δύο τουρκικά UAV’s.


https://www.defencenet.gr/

Απουσιάζει η εμπιστοσύνη: Η Ρωσία προσφέρει κλάδο ελαίας αλλά εξακολουθεί να κραδαίνει το ξίφος

 

 

Το δημοσίευμα του περιοδικού Economist Φέροντας τον χαρακτηριστικό τίτλο “Η Ρωσία προσφέρει κλάδο ελαίας αλλά εξακολουθεί να κραδαίνει το ξίφος” επιχειρεί να αποκωδικοποιήσει τα αντικρουόμενα σήματα που εκπέμπονται από το Κρεμλίνο.

Εκτιμά ότι ο Ρώσος πρόεδρος κ. Βλαντιμίρ Πούτιν (Putin) φαίνεται να κρατά όλες τις επιλογές ανοικτές. Θα μπορούσε να εισβάλει στην Ουκρανία “στο άψε σβήσε”, λένε δυτικοί αξιωματούχοι.