Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ!


«ΛΗΘΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΚΩΝ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΓΕΝΝΑ.»

Επιμέλεια – Συνοπτική Έρευνα από Αντώνη Αντωνά.

Η «πρόστυχη» θρασύτατη ενέργεια αυτή του Τούρκου υπουργού Τσαβούσογλου,  να προκαλεί κάνοντα το σήμα το εγκληματιών Γκρίζων Λύκων προς Αρμενίους διαδηλωτές, στην Ουρουγουάη έγινε μία ημέρα πριν τη συμπλήρωση 107 χρόνων από τη Γενοκτονία των Αρμενίων.                                                                                                           

  Μια χειρονομία, που προκάλεσε για ακόμη μια φορά, έκανε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά τη χθεσινή άφιξή του στην Ουρουγουάη. Το όχημα, που μετέφερε τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών «έπεσε» πάνω σε Αρμένιους διαδηλωτές, που εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους προς τον αξιωματούχο της Τουρκίας.

Το Azovstal κρύβει πολλά μυστικά | Ιωάννης Μπαλτζώης

Απογοήτευση Τούρκων για την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα

Το Υπουργείο Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών δημοσίευσε την Έκθεση Πρακτικών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα για το 2021. 

Στην ελληνική ενότητα της έκθεσης, η οποία εξετάζει την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο ανά χώρα, ενώ τα ζητήματα που σχετίζονται με την τουρκική κοινωνία της Δυτικής Θράκης παρουσιάζονταν με τον τίτλο «μέλη εθνικών/φυλετικών/εθνικών μειονοτικών ομάδων, αυτός ο τίτλος έχει διαγραφεί στη φετινή έκθεση.
 
 Τα προβλήματα που σχετίζονται με την τουρκική κοινωνία της Δυτικής Θράκης είναι πιο περιορισμένα σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα.

Διαγράφηκε ο τίτλος των μειονοτήτων

Μήνυμα ελήφθη υποσχέθηκε στους Γάλλους ο Μακρόν μετά την επανεκλογή του: Ενωτικός, με πρόταξη της κοινωνικής πολιτικής

 

 Περιστοιχισμένος από τη σύζυγό του Μπριζίτ, τα παιδιά της, τα εγγόνια της και υπό τους ήχους του «ευρωπαϊκού ύμνου», δηλαδή την Ωδή στη χαρά, ο Εμανουέλ Μακρόν έφθασε στο Πεδίο του ‘Αρεως, κάτω από τον Πύργο του ‘Αιφελ στο Παρίσι.

Μιλώντας στο συγκεντρωμένο πλήθος ο Μακρόν αφού ευχαρίστησε επανειλημμένα όσους εργάστηκαν για την επανεκλογή του δήλωσε πως γνωρίζει καλά ότι πολλοί που τον ψήφισαν σήμερα το έκαναν για να φράξουν το δρόμο στην ακροδεξιά.

Υποσχέθηκε πως θα εφαρμόσει ένα πρόγραμμα κοινωνικής και οικολογικής ευαισθησίας ενώ υπενθύμισε «τις τραγικές στιγμές που ζούμε λόγω του ουκρανικού».

Έντονη αντίδραση του προέδρου της Ουρουγουάης για την χυδαία χειρονομία του Τσαβούσογλου εναντίον των Αρμενίων

 

Ο Πρόεδρος της Ουρουγουάης, Luis Lacalle Pou δήλωσε ότι η ενέργεια του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου εναντίον των Αρμενίων διαδηλωτών ήταν λυπηρή και απαράδεκτη.

Μετά το περιστατικό, ο Ουρουγουανός πρόεδρος έδωσε εντολή στον Υπουργό Εξωτερικών της χώρας του να καλέσει τον Τούρκο Πρέσβη και να διαμαρτυρηθεί. Όπως είπε: Η χθεσινή χειρονομία ενός ηγεμόνα προς μια κοινότητα πρέπει να επικριθεί έντονα.

Θυμίζουμε ότι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών προσπάθησε να χλευάσει τους Αρμένιους διαδηλωτές στο Μοντεβιδέο κάνοντας τον απαράδεκτο χαιρετισμό της υπερεθνικιστικής οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι.

Φωνάζουν και βρίζουν οι Τούρκοι για την ορθή ανακοίνωση του Προέδρου Μπάιντεν: "Είναι γενοκτονία"

 


 Είναι έξω φρενών οι Τούρκοι με την ανακοίνωση του προέδρου Τζο Μπάιντεν για την Αρμενική Γενοκτονία. Η αναγνώριση της έχει εξοργίσει τους Τούρκους απογόνους του Αττίλα, οι οποίοι χαρακτηρίζουν “βάρβαρους” τους Δυτικούς.

Ο απαράδεκτος Ιμπραίμ Καλίν, εκπρόσωπος της Τουρκικής Προεδρίας ήταν ο χειρότερος. Ισχυρίστηκε τα εξής ανιστόρητα:

Σύγχρονοι βάρβαροι που σκότωσαν εκατομμύρια, ξεκίνησαν παγκόσμιους πολέμους, κατασκεύασαν όπλα μαζικής καταστροφής, έριξαν ατομικές βόμβες, έκαναν εμπόριο σκλάβων και εξέθεσαν ανθρώπους σε ζωολογικούς κήπους…

Δεν υπάρχει γενοκτονία, εθνοκάθαρση ή κηλίδα Ολοκαυτώματος στην ιστορία μας.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΠΑΙΑΤ

του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη 

Υποστρατήγου ε.α ΣυγγραφέωςΣυγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην υποψηφιότητα σαν υφυπουργός ενέργειας στην Κυβέρνηση των ΗΠΑ. Ασφαλώς, σαν   έξυπνος άνθρωπος και  επιτυχημένος διπλωμάτης θα έχετε αντιληφθεί ότι εμείς οι Έλληνες σας δεχθήκαμε στον τόπο μας με καλοσύνη διότι σας θεωρήσαμε σαν δικό μας άνθρωπο. Όχι διότι   προωθήσατε την Ελληνο-Αμερικανική  συνεργασία ,  ούτε αναμέναμε ότι θα μας λύσετε τα προβλήματα,   αλλά σαν άνθρωπο που βαπτίστηκε στο αρχαίο και σύγχρονο Ελληνικό πνεύμα και μπόρεσε να αντιληφθεί καλύτερα τις ιδιαιτερότητες αυτού του ένδοξου και ιστορικού λαού, που όμως αισθάνεται   αδικημένος από την ιστορία και από τους συμμάχους του . Μπορεί κατά καιρούς να σας εκφράσαμε παράπονα αλλά αυτά συμβαίνουν στο κοινό μας σπίτι .