Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ερντογάν θα ενεργοποιήσει το Άρθρο 119 του Συντάγματος: Τουρκική επιστράτευση με πρόσχημα την Ρωσία – Σχεδιάζει επίθεση στην Ελλάδα

 

 

Οι εκλογές στην Τουρκία θα αναβληθούν επ’ αόριστον. Ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν είναι αποφασισμένος να κινηθεί στα χνάρια του Β.Πούτιν και να ανακοινώσει επιστράτευση λόγω Ρωσίας -και κατά βάθος Ελλάδας- ενεργοποιώντας συγκεκριμένο άρθρο του Συντάγματος.

Η ακραία πολεμική ρητορική των τελευταίων μηνών από Τούρκους αναλυτές, συμβούλους του Ερντογάν ακόμη και τον ίδιο τον πρόεδρο της Τουρκίας είχε σκοπό να βάλει τα θεμέλια μιας “προπολεμικής κατάστασης”.

‘Έχουν ακουστεί και ειπωθεί απειλές από την Άγκυρα που είναι πρωτοφανείς στα παγκόσμια χρονικά. Ούτε εμπόλεμες χώρες δεν έχουν εξαπολύσει τέτοιου είδους πολεμικές απειλές.

Συναγερμός στα σύνορα Βουλγαρίας – Τουρκίας για μετανάστες

  Σε κατάσταση “μερικής έκτακτης ανάγκης” λόγω της αυξημένης προσφυγικής/μεταναστευτικής κίνησης – πίεσης στα σύνορα της με την Τουρκία, κήρυξε η Βουλγαρία, την μεθόριο στην περιοχή του Χάσκοβο.

Όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης της περιοχής του Χάσκοβο, Μίνκο Αγκέλοφ, η απόφαση ελήφθη λόγω της μεγάλης πίεσης που δέχεται η συνοριακή μεθόριος από πρόσφυγες και μετανάστες που κατευθύνονται από την Τουρκία προς τη Βουλγαρία.

Ο ιός που σκοτώνει τον καρκίνο και γεννά ελπίδες

 


ΝΕΟΣ ΤΥΠΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Νέος τύπος θεραπείας που χρησιμοποιεί έναν κοινό ιό για να μολύνει και να καταστρέφει επιβλαβή κύτταρα, αφήνει πολλές υποσχέσεις μετά τις πρώιμες δοκιμές σε ανθρώπους. Ο καρκίνος ενός ασθενούς εξαφανίστηκε, ενώ άλλοι είδαν τους όγκους τους να συρρικνώνονται.

Απίστευτο αλλά η Τουρκία πήρε αποζημίωση για τους «Τούρκους» που ζουν στην Ελλάδα!

  Γράφει ο Δημήτρης Σταυρόπουλος

(δεύτερο μέρος)

Το ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ

Με μια εξωφρενική κομπίνα εναντίον της Ελλάδας, η Τουρκία διεκδίκησε και πήρε πριν από χρόνια, μια αστρονομική αποζημίωση για τους «Τούρκους» που ζουν στην Ελλάδα!

Η υπόθεση που αποτελεί αναμφισβήτητα μια ολέθρια ήττα της εξωτερικής μας πολιτικής, παραμένει ακόμα άγνωστη για τον λαό και σίγουρα γίνεται προσπάθεια να αποσιωπείται ακόμα και σήμερα από τους κυβερνώντες εκείνης της εποχής, για εκτός των άλλων έθεσε τα θεμέλια των σημερινών ανιστόρητων διεκδικήσεων  της γειτονικής χώρας.