Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Η παραδοχή ότι τα BMP-1 δεν θα αντικατασταθούν στα νησιά δεν ενοχλεί κανέναν;

 

Τα χρειαζόμαστε στην...Αθήνα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου !!!
Juan

 Θυελλώδεις ήταν οι συζητήσεις στις οποίες συμμετείχαν πολιτικοί, απόστρατοι, δημοσιογράφοι για την απόσυρση και αποστολή των BMP-1 από νησιά του Αιγαίου, στην Ουκρανία!

Δεν θα επαναλάβουμε τίποτα από αυτά, αλλά θα επικεντρώσουμε στην κυβερνητική παραδοχή ότι τα BMP-1 ΔΕΝ θα αντικατασταθούν! Όσοι θεωρούν και λένε στον κόσμο ότι έγινε αντικατάσταση με … Μ113 απλά κοροϊδεύουν τον κόσμο! Το γιατί το κάνουν είναι δικό τους θέμα, αλλά είναι βέβαιο ότι οι πολίτες καταλαβαίνουν τα πάντα.

Οι Τούρκοι εγκατέλειψαν 92 μετανάστες γυμνούς στις όχθες του Έβρου

 


 Για απάνθρωπη εργαλειοποίηση παράτυπων μεταναστών από την Τουρκία στον Έβρο κάνει λόγο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αφορμή νέα υπόθεση παράνομης εισόδου 92 μεταναστών οι οποίοι είχαν εγκαταλειφθεί στις όχθες του ποταμού εντελώς γυμνοί πριν διασωθούν από Αστυνομικούς του Τμήματος Φύλαξης Φερών σε συνεργασία με τον frontex

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρει αναλυτικά τα ακόλουθα:

«Η Τουρκία συνεχίζει απροκάλυπτα να εργαλειοποιεί μετανάστες, να παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα, να καταπατά το Διεθνές Δίκαιο.

Το megadeal Αθήνας- Βερολίνου για άρματα μάχης, ΤΟΜΑ και γραμμή παραγωγής και η προσπάθεια του ναυτικού να «δροσιστεί»…

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Γ.Σ, HELLAS JOURNAL

Προσπάθεια «ποτίσματος» της γλάστρας, που στην προκειμένη περίπτωση τον ρόλο αυτό έχει το Πολεμικό Ναυτικό.Μιας και ο «βασιλικός» φαίνεται πως είναι το αρματικό δυναμικό και τα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης Lynx.

Το πως το Πολεμικό Ναυτικό επιχειρεί να «δροσιστεί» μέσω του Στρατού Ξηράς είναι μια υπόθεση που ξεκαθαρίζεται δια της επερχόμενης οδού, διακρατικής Ελληνογερμανικής συμφωνίας η οποία δεν είναι λίγα αυτά που φαίνεται πως προβλέπει.

Έρχονται οι Αμερικανοί για να επιλύσουν την “ελληνοτουρκική διαφορά”; “Πρότυπο” η συμφωνία Ισραήλ και Λιβάνου…

  


Του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΥΩΤΗ 

Τα βάσανα και η μεγάλη ταλαιπωρία μας (δεν βρίσκω άλλη λέξη) που ξεκίνησαν το 1973 με την Τουρκία φαίνεται να βαίνει προς το τέλος της και το τέλος φαίνεται να προμηνύεται πικρό για τον ελληνισμό.

Όταν οι κύριοι Άμος Χοκστάιν και Τζέφρι Πάιατ έρθουν παρέα στην Αθήνα ως μεσολαβητές στην ελληνοτουρκική διένεξη φοβάμαι ότι θα δούμε μια άλλη θάλασσα από αυτή που έχουμε συνηθίσει για χιλιάδες χρόνια.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, ιδιαίτερα μετά την Ρωσοουκρανική κρίση, αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να αγνοούν τους κινδύνους μιας ελληνοτουρκικής σύρραξης και μια πρόσφατη έκθεση του Αμερικανικού Πενταγώνου επιβεβαιώνει αυτές τις ανησυχίες τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ !

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αθήνα, 14/10/2022

Αγαπητή Κυρία/Αγαπητέ Κύριε,

Παρακαλούμε για την άμεση προσοχή σας σε ηλεκτρονική αλληλογραφία που αποστέλλεται και αναγράφει ότι "η Εφορία υπολόγισε την φορολογική σας δήλωση και δικαιούστε επιστροφή φόρου".

Πρόκειται για απόπειρα εξαπάτησης μέσω παραποίησης εικόνας και στοιχείων.

Για την προστασία σας:

1. ΜΗΝ ανοίξετε κανένα συνημμένο αρχείο του μηνύματος

2. ΜΗΝ επιλέξετε τυχόν προτεινόμενο σύνδεσμο (link)

3. Διαγράψετε ΑΜΕΣΩΣ το μήνυμα, καθώς είναι πλαστό και περιέχει κακόβουλο περιεχόμενο.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο και τη συνεργασία σας.

Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων