Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Άρθρο καταπέλτης των “Times” εναντίον του “χρήσιμου ηλίθιου” Ταγίπ Ερντογάν: “Προδίδει το ΝΑΤΟ για την αγάπη του Βλαντιμίρ

Η εφημερίδα Times του Λονδίνου δημοσιεύει άρθρο του Roger Boyes, που είναι καταπέλτης για την Τουρκία, στο οποίο επισημαίνεται, μεταξύ άλλων ότι δεν είναι περίεργο που οι Ρώσοι δεν θέλουν τη Φινλανδία στο ΝΑΤΟ.

Τίτλος του άρθρου: «Erdogan is betraying NATO for a Putin lovein» και υπότιτλος «Finland and Swedenadmission to the alliance is being held up by Turkey at the Kremlins behest» – “Ο (Ταγίπ) Ερντογάν προδίδει το ΝΑΤΟ για την αγάπη του (Βλαντιμίρ) Πούτιν” – “Η ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στη συμμαχία αποτρέπεται από την Τουρκία κατ’ εντολή του Κρεμλίνου”.

Η τεχνική και οικονομική αξιολόγηση των υποψήφιων κορβετών από το Πολεμικό Ναυτικό

 


 Σε ιδιαίτερα κρίσιμο και κομβικό σημείο βρίσκεται το πρόγραμμα πρόσκτησης νέων κορβετών για το Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ). Το ΠΝ έχει ήδη προκρίνει ως τελικές επιλογές, τρεις συγκεκριμένες σχεδιάσεις προς τη πολιτική ηγεσία και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Κατά τη τελευταία διετία η Διεύθυνση Εξοπλισμών (ΓΕΞ/ ΓΕΝ) και οι αρμόδιοι επιτελείς σε αγαστή συνεργασία με την ηγεσία του ΠΝ και τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ αξιολόγησαν ενδελεχώς όλες τις προσφορές των εταιρειών από κάθε άποψη: επιχειρησιακή, τεχνική, οικονομική.

28 10 2022 ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΛΕΦΕΔ 28Η ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ

 

Ρίγος πάνω από τους αιθέρες της Μακεδονίας: «Είμαστε και παραμένουμε έτοιμοι. Τιμή σε όσους φυλάγουν Θερμοπύλες» [video]

 

 

«Χαιρετίζουμε με υπερηφάνεια όσα πέτυχε η γενιά του ’40, υπερασπίζοντας την πατρίδα μας. Είμαστε και θα παραμείνουμε έτοιμοι να πράξουμε τα ίδια.

Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των όρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας και στον Ελληνισμό απανταχού της Γης! Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη!».

Με αυτά τα λόγια, αντλώντας δε τον επίλογό του από τις Θερμοπύλες του Κωνσταντίνου Καβάφη, ο Επισμηναγός  Χριστόδουλος Γιακουμής, πιλότος της ομάδας ΖΕΥΣ της Πολεμικής Αεροπορίας έγραψε τον δικό του επίλογο στη μεγαλειώδη παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ

 

 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ  Η ΚΥΠΡΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΙ.

ΟΧΙ! ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ. 

ΕΛΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΙ ΤΟΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΝΑ ΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΝΥΧΤΑ ΗΡΘΑΝΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. 

ΟΧΙ! ΣΕ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Μακεδονία Ξακουστή - Εθνικός Ύμνος - ΣΟΝΕ

 

" ΟΧΙ " Σε κάθε παρόμοια περίπτωση...