Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

ΜΙΑ «ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ» ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΝΟΧΗΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Τ/κ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ Κ.Δ.

 


ΙΔΟΥ! «Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά. Όποιος ξεχνά τα δικά του σφάλματα, αποθρασύνεται». Αλωνίζουν οι Τ/Κ, μέσα στο σπίτι μας, μας συκοφαντούν και εμείς τους ανεχόμαστε...

 

Σε απλή γλώσσα θα προσπαθήσουμε να καταγράψουμε συμπυκνωμένα και αντικειμενικά, τα πιο κάτω για να είναι κατανοητά και στους ΤΚ, που αρκετοί γνωρίζουν και Ελληνικά. 

 

Επιμέλεια από Ομάδα Εργασίας και Έρευνας του συγγραφέα κ. Α. Αντωνά.

 

ΜΙΑ «ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ» ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΝΟΧΗΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Τ/κ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ Κ.Δ.  

 

Αυτονόητο είναι ότι στη φώτο, οι εικονιζόμενοι «συνοδοί» των γυναικών ΤΚ, είναι είτε παράνομοι έποικοι εκ Τουρκίας, είτε πρώην και νυν στρατιώτες εισβολής, που παντρεύτηκαν τουρκοκύπριες. Αυτούς και τα παιδιά τους θέλουν να νομιμοποιήσουμε οι διαμαρτυρόμενες/νοι. 

Ξανά στον αέρα για δοκιμές το UAS TALOS-Αυξάνονται και πληθύνονται τα καλά νέα για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ( Βίντεο)

 

 Σε ένα χρόνο θα έχουμε πιθανόν και UCAV από ελληνικά χέρια προκαλώντας οργή στην Άγκυρα για τις δυνατότητες της ελληνικής βιομηχανίας

ΟΤΑΛΩΣ ένα UAS (Unmanned Aircraft Systems) όχι μόνο έγινε πραγματικότητα, αλλά συνεχίζει τις  εναέριες δοκιμές , σκορπώντας χαμόγελα για την ραγδαία ανάπτυξη όλων των ειδών μη επανδρωμένων εναερίων οχημάτων στην χώρα μας.

Black Friday: Η ιστορία και η σχέση με το εμπόριο σκλάβων

 

 

Black Friday: Οι ιστορίες πίσω από την ημέρα των μεγάλων πρσφορών

Τα τελευταία χρόνια, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένας μύθος γύρω από την προέλευση του ονόματος “Βlack Friday”, υποστηρίζοντας ότι ονομάστηκε έτσι επειδή τον 18ο αιώνα ιδιοκτήτες των νότιων φυτειών μπορούσαν να αγοράσουν σκλάβους με έκπτωση την επόμενη από την ημέρα των ευχαριστιών.

Μάλιστα η εκδοχή αυτή οδήγησε κάποιους να ζητούν το μποϊκοτάζ των αγορών κατά την ημέρα αυτή!

Ο Ερντογάν τα παίζει όλα για όλα: Το βράδυ των εκλογών θα έχει το προεδρικό αεροπλάνο με αναμμένες τις μηχανές για να τον φυγαδεύσει στο Κατάρ ή το Αζερμπαϊτζάν… (video)

 

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, Hellas Journal

Ένας σοβαρός βουλευτής στην Τουρκία, ο Αρμενικής καταγωγής πολιτικός του HDP Γκάρο Παϊλάν (Garo Paylan) έκανε μία φοβερή καταγγελία, που ταρακούνησε το πολιτικό στερέωμα της γειτονικής χώρας.

Η πλειοψηφία όσων παρακολουθούν τα πολιτικά δρώμενα στην Τουρκία είχαν την υποψία, όλοι σχεδόν, λίγο-πολύ, υποψιαζόμασταν ότι η φονική βομβιστική επίθεση ήταν πιθανότατα προβοκάτσια. Αλλά, άλλο να το λέμε εμείς, και άλλο ένας σημαντικός πολιτευτής στην Τουρκία, ο οποίος μας έχει συνηθίσει να λέει μόνο αλήθειες και να μην φοβάται τον Ταγίπ Ερντογάν.

Τι είπε απευθυνόμενος στον ισλαμιστή υπουργό Άμυνας της Τουρκίας, τον Χουλουσί Ακάρ, που εκστασιάζεται κάθε φορά που αναγγέλλει ότι οι τουρκικές δυνάμεις σκότωσαν Κούρδους αντάρτες;