Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΘΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ; ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ (ΑΝΑΔΙΑΡΘΟΎΜΕΝΗΣ) . ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

Επισυνάπτω πρώτα την τραγική ιστορία των πετρελαίων της Ζακύνθου που τα έθαψαν πολλές  «Ελληνικές» κυβερνήσεις. Επιτρέψτε μου να προτείνω να το διαβάσετε προσεκτικά. Όπως και όλο το κείμενο που αναφέρεται στον σαμποταρισμένο Εθνικό πλούτο της Ελλάδας

 

·       Πρέπει να γνωρίζουν οι Ελληνες ότι η Ελλάδα έχει όλες τις πρώτες ύλες που χρειάζεται ένας πολιτισμός, όπως πετρέλαιοΗ Eλλάς επιπλέει, κυριολεκτικά πάνω στο ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ! 

·       Το 1978 στη Ζάκυνθο και στη θέση Κερί, ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος ξεκίνησε την άντληση αργού πετρελαίου και το ανθελληνικό κράτος με προσωπική εντολή του τότε υπουργού βιομηχανίας Μιλτιάδη Έβερτ του πέρασε δύο φορές χειροπέδες. 

·         Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε καθημερινά για την ανακάλυψη (sic) των πετρελαίων στο Ιόνιο και τη Νότια Κρήτη. Τώρα πήραν χαμπάρι τα πετρέλαια στη δυτική Ελλάδα; Ή μήπως τώρα ήρθε η ώρα να τα εκμεταλλευτούν;

Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό

 

Σε μία άλλη Ελλάδα, ετούτο το μακροσκελές κείμενο θα διδάσκονταν στα σχολεία μας. Όμως, ας το διδάξουμε πρώτα όλοι εμείς προς τα παιδιά μας.

“Ναὶ ὁ Ἕλλην ἐγεννήθη κατὰ θείαν πρόνοιαν διδάσκαλος τῆς ἀνθρωπότητος” γράφει ο Άγιος, ανάμεσα σε άλλα πολλά – τα οποία αξίζει κανείς να τα εισάγει μέσα στα διαβάσματα του βίου του.

Το Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” παραθέτει επακριβώς την παρακάτω μνημειώδη ιστορική γραφή:

ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ

Ἑλληνικὴ φιλοσοφία. Δυὸ λέξεις· ἀλλὰ λέξεις μεσταὶ μεγάλων καὶ ὑψηλῶν ἐννοιῶν· ἐν αὐταῖς ἐγκολποῦται ἡ τελεία περὶ ἀνθρώπου ἔννοια· ἐν αὐταῖς συνάπτονται τὰ πέρατα τῆς φιλοσοφικῆς ἐνεργείας·

Η ΣΧΙΣΜΑΣΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η -ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΡΕΣΠΩΝ

 

Η Σχισματική ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ με τις ευλογίες της προδοτικής Σ.Π. έφερε “ΕΘΝΟΓΕΝΝΕΤΙΚΑ” όλους τους “ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” μάλιστα να ομιλούν τη (ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΙΚΗ) “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ” ..ως το μεγαλύτερο προδοτικό “ΕΡΓΟ” της “ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ”. Βεβαίως συμπληρώνοντας ευλογόντια το ημέτερο “Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος”: “ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” και ακόμη πιο αρπακτικά “ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΩΝ”.. (Σήμερα “ΑΧΡΙΔΩΝ”..)

Ασφαλώς ο Ρώσος “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ” (!) θα σπεύσει να αναγνωρίσει τη Σκοπιανή Σχισματική Εκκλησία ως “ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ”.. 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ (και) Από την Πανμμακεδονική Ένωση Ηνωμένων Πολιτειών


Σύλλογος «μακεδονικής γλώσσας» με τη βούλα ελληνικού δικαστηρίου !!!

 
Γράφει ο Ιωάννης Αμπατζόγλου*

Τον περασμένο Ιούλιο είχε έρθει στη δημοσιότητα η ύπαρξη του λεγόμενου «Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα»1, μιας τοπικής μη κυβερνητικής οργάνωσης με πρωταρχικό σκοπό τη διατήρηση και την καλλιέργεια της μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα.

Σχετικά με το συγκεκριμένο «Κέντρο» δημοσιεύθηκε η «περίληψη αναγνώρισης σωματείου» στις 21 Οκτωβρίου στην εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα της Φλώρινας και στις 7 Νοεμβρίου στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων και η οποία είναι η εξής:

Νέες προειδοποιήσεις ΗΠΑ και Ρωσίας στην Τουρκία κατά χερσαίας επίθεσης στη Συρία

 

 

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν εξέφρασε την Τετάρτη στον Tούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ τη «σθεναρή αντίθεσή του» σε νέα τουρκική χερσαία επιχείρηση ευρείας κλίμακας στη Συρία, εκφράζοντας ανησυχία για την πρόσφατη κλιμάκωση της βίας στην περιοχή των συνόρων, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησαν οι υπηρεσίες του. Παράλληλα σχετική προειδοποίηση κατά μιας νέας επιχείρησης εξέφρασε και η Μόσχα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού Πενταγώνου, ο κ.Όστιν «εξέφρασε ανησυχία για την κλιμακούμενη δράση στη βόρεια Συρία», ιδίως «τις πρόσφατες αεροπορικές επιδρομές» της Τουρκίας,

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ δεν μπορούσε να το πει πιο “ωμά” στον Χουλουσί Ακάρ: ΟΧΙ σε νέα τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία (video)

 

 

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, Hellas Journal

Είχαν μία ανησυχία χθες, όσοι ασχολούνται με τα θέματα της Τουρκίας και υποστηρίζουν τον ισλαμιστή πρόεδρο της κατοχικής δύναμης, Ταγίπ Ερντογάν. Ως να γνώριζαν τι θα ακολουθούσε…

Καταλάβαμε, όταν λάβαμε την ανακοίνωση του εκπροσώπου του αμερικανικού Πενταγώνου, ο οποίος περιέγραφε την τηλεφωνική συνομιλία του υπουργού Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, Λόιντ Όστιν με τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ.

Στην αρχή, όπως πάντα στις ανακοινώσεις τους, οι Αμερικανοί επιβεβαιώνουν με όλους τις «στρατηγικές σχέσεις τους». Είναι μία φράση με την οποία ουδείς πλέον ασχολείται πια, διότι ακούγεται σαν ψέμα…