Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Η «ΚΟΥΡΑΣΗ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Στα τελευταία λίγα χρόνια λέγεται, ακούγεται, βλέπεται το γεγονός ότι στην Ελλάδα μας, τη χώρα μας, «βασιλεύει» η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με όλα τα καλά της.. Κυριότερα η απόλυτη ελευθερία του λόγου, η καταχρηστική ανοχή του λαϊκισμού, των ύβρεων, της «εγκληματικότητας», ακόμη και οι ξενόφερτες συνήθειες και αντιθρησκευτικές πράξεις ως ανθελληνικές, εντός του τόπου μας γεγονότα που εφάπτονται της ΗΘΙΚΗΣ! 

Πάρα πολλά από τα τόσο «ξένα» μας Ελληνικά έχουν την «Επιείκεια» στα «εισαγόμενα»,  «ότι έτσι είναι στην Αμερική», και στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) που είμαστε «μέλος» της και είμαστε πια «ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ» (!) λες, και πια, η Ελλαδική χώρα δεν ήταν ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ κομμάτι της Ευρωπαϊκής Ηπείρου..!

Των γεγονότων τούτων δεδομένων πλήθεναι  η «κατάποση» και χώνεψη του γενικού ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ του δήθεν «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ» και ήρθε η ώρα του «ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ» της σειράς «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» (!) με τις τόσο ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ: τον κοινωνικό ΞΕΠΕΣΜΟ, την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και ΗΘΙΚΗ «ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ» και κορυφαία τη «σφαγή» της ΠΑΤΡΙΔΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ, θέσεως, ΙΣΤΟΡΙΑΣ και  Ζ Ω Η Σ, ζήσης μας «αναπνοής»..! ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ τόσο «ανώδυνης» που να μην την εγγίζει η όποια ΤΙΜΩΡΙΑ (κόλαφος) της ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ που να δίνει το προκλητικό ΔΙΚΑΙΩΜΑ της εκλογικής επανάληψης και για «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ώστε να συμπληρωθεί μια νέα ΠΡΟΔΟΣΙΑ τώρα στη  Θ Ρ Α Κ Η μας.. όπου έξω από κάθε λογική ΠΡΑΞΕΩΝ ο αχαρακτήριστος ΤΟΥΡΚΟΣ (κ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ κλπ.) κραυγάζει για δήθεν «Τουρκική μειονότητα» για νησιά του Αιγαίου μας, που του ανήκουν και «ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ».. Ακόμη και με τον ΠΥΡΑΥΛΟ του που θα κάψει την ΑΘΗΝΑ.. Ίσως θα άκουσε τον παντογνώστη «ΠΟΛΙΤΙΚΟ» μας (μάλιστα πρώην Πρωθυπουργό) ότι «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  Σ Υ Ν ΟΡ Α στις θάλασσες..!» 

Και όμως ο «Νάρκισσος» ΘΕΛΕΙ ΝΑ «ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ» ..!! πιο σκληρά εξουσιαστικά.. «ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΥΣ»..

 Ε Λ Ε Ο Σ.. Βασίλειος Δ. Βασιλειάδης Οικονομολόγος ΑΠΘ.

Δ/ντής Διοικήσεων Τραπεζών


Αναρτήθηκε από το Στρατηγό εα κ. Αθαν. Καραντζίκο