Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Η ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ «ΙΣΧΥΕΙ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. (ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 330.000 ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΕΣ..)

Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ στην Ελλάδα έχει τέτοιο προκλητικό μέγεθος με συνέπεια η «άνοδος» προς τη γενική εγκληματικότητα να κινείται σε απαράδεκτα ύψη. Προκαλώντας το περί «δικαίου αίσθημα» του μεγαλύτερου ποσοστού της Ελλαδικής Κοινότητας.

Ιδιαίτερα τα βαρύτατα ποινικά αδικήματα (φόνοι, δόλου, εκ προμελέτης) όπως της αφαίρεσης ζωής γυναικών (γυναικοκτονίες) που δήθεν υπάρχει πιο πολύ ευαισθησία στήριξής τους.

Η Ελλάδα έχει το πιο παράδοξο τραγικότατο γεγονός της «ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ» να πραγματοποιούνται κρυφίως, μάλιστα ειδεχθείς, εκτελέσεις θανατικών ποινών (330.000) τριακοσίων τριάντα χιλιάδων δολοφονιών, κάθε χρόνο, χωρίς κανέναν ένοχο (!): 

Νόμος 1609/1986 (ΦΕΚ 86) ο οποίος ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕ τους ενόχους δολοφόνους των  Α Μ Β Λ Ω Σ Ε Ω Ν  (εκτρώσεων).

Έχουμε θανατώσεις-δολοφονίες παιδιών μας εμβρύων χωρίς δίκες χωρίς καταδικαστικές αποφάσεις, χωρίς απολογίες, χωρίς καν τη ΦΩΝΟΥΛΑ τους, τελείως απόλυτα  Α Θ Ω Α ..!

ΕΝΟΧΟΣ ΟΥΔΕΙΣ (!!) διότι η ενοχή βαρύνει την πολιτική εξουσία που είχε και θα έχει τη «δύναμη».. Τους πολιτικούς που έχουν πρόσωπο, έχουν ύπαρξη (!) οι οποίοι δήθεν εκφράζουν το «δικαίωμα» των γυναικών (φεμινιστικά κινήματα κλπ.) που αντιπροσωπεύουν τη μειονότητα του γυναικείου φύλου.. Μόνο ισχνή ιδεοληψία της μειοψηφίας προσκείμενης σε μια δήθεν «αριστερά»!

Το θέμα αναγνωρίζεται από μέγιστο σύνολο της Κοινωνίας, της Πολιτείας που αφορά και τους Άνδρες..! Πού είναι μια ΑΝΔΡΙΚΗ οργάνωση, η Εκκλησία, οι Επιστήμονες, όλοι όσοι φωνάζουν πως σβήνει το Έθνος (η μόνη αλήθεια) από την υπογεννητικότητα, πού είμαστε ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ Αυτουργοί του τραγικότατου ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ των εκτρώσεων που όλους μας αφορά.

Στις ΗΠΑ το Ανώτατο Δικαστήριο (άκουσε το Λαό όχι τους πολιτικούς) και ανέτρεψε την όλη τραγική κατάσταση των δολοφονιών κυοφορούμενων μωρών-παιδιών, χωρίς να έχει πρόβλημα υπογεννητικότητας.

Πράγματι η τραγωδία του Ελληνικού Λαού είναι η υπογεννητικότητα, αλλά πιο μεγάλη (ψυχική, πνευματική, σωματική κλπ.) είναι των κυοφορούμενων Ελληνίδων μας, ιδιαίτερα των νέων, που στις δύσκολες στιγμές τους δεν έχουν καμία στήριξη. Ας ξεκινήσουμε από «συμμετοχή» σε αυτό τον ΠΟΝΟ και με τη ΘΕΪΚΗ «βοήθεια».. Οι ταγοί του τόπου, όλοι οι σκεπτόμενοι Έλληνες να βοηθήσουμε με τρόπους που είναι δυνατοί, και μπροστά από όλους η ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας, να φέρουμε τη ΛΥΣΗ αυτού του πιο σοβαρού γεγονότος της Ελλάδας μας. Πάντα υπάρχουν λύσεις, κι ελπίδες έχουμε όλοι μας για το καλό της Πατρίδας.. Ας σταματήσουμε επιτέλους αυτή την τραγωδία της δολοφονίας κάθε χρόνο 330.000 τριακοσίων τριάντα χιλιάδων ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ. Τα μωρά αυτά θα διώξουν και τη φήμη που πλανάται πως το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ «ΧΑΝΕΤΑΙ»!

Βασίλειος Δ. Βασιλειάδης                     Οικονομολόγος ΑΠΘ

  Δ/ντής Διοικήσεων Τ


Αναρτήθηκε από το Στρατηγό εα κ. Αθαν. Καραντζίκο