Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Ένα «αστέρι» ονόματι Μουμίν…

 

του Λεωνίδα Κουμάκη, Νομικού, Συγγραφέα, Αρθρογράφου-Αναλυτή, μέλους του ΙΗΑ 


Στην Ελληνική Θράκη ευδοκιμούν δουλικοί καιροσκόποι και ανυπόμονοι αριβίστες τύπου Οκτάι Εγκίν. Δεν διστάζουν καθόλου να ξεπουλήσουν τον τόπο τους για μια χούφτα «παροχών». Μετατρέπονται σε τυφλά όργανα της δολοφονικής ΜΙΤ και του κάθε διευθυντή της, άρχοντα όλων των βρώμικων «υπηρεσιών» προς τον εκάστοτε ψευτοσουλτάνο της Άγκυρας.

Το 1955, ο (τότε) φοιτητής της Νομικής Θεσσαλονίκης Οκτάι Εγκίν είχε χρησιμοποιηθεί, μαζί με τέσσερις άλλους, στην «επιχείρηση» εξόντωσης του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης που οργανώθηκε από το «Ειδικό Γραφείο Πολέμου» της ΜΙΤ. 

Η Κίνα έσπασε με κβαντική τεχνολογία τους κώδικες της online κρυπτογράφησης: Ανατινάζεται η παγκόσμια ασφάλεια των υπολογιστών

 

 

Αίσθηση έχει προκαλέσει στους ειδικούς σε θέματα ασφάλειας υπολογιστών διεθνώς ο εντυπωσιακός ισχυρισμός Κινέζων ερευνητών ότι βρήκαν έναν τρόπο να «σπάσουν» τη συνήθως χρησιμοποιούμενη μορφή online κρυπτογράφησης, κάνοντας χρήση κβαντικών υπολογιστών.

Έως τώρα η γενική εκτίμηση ήταν ότι θα έπρεπε να περάσουν αρκετά χρόνια προτού η κβαντική τεχνολογία αποτελέσει απειλή για την κρυπτογράφηση των συμβατικών υπολογιστών.

Η επιφυλακή των «δύο» και τα μόνιμα lock on γκρεμίζουν τις πονηριές της Αγκυρας στο Αιγαίο: Εργαλειοποιούν μια άσκηση με στόχο ένα επεισόδιο

 

Η Πολεμική Αεροπορία πολύ γρήγορα “διάβασε” ότι η τουρκική εθνική άσκηση Nexus Ace είναι αυτή που θα χρησιμοποιεί πλέον η γείτονα ώστε να προκαλεί με μεζικούς σχηματισμούς. Πηγή εικόνας: Πολεμική Αεροπορία


 ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΔΕΡΗ//HELLAS JOURNAL

Οι ιταμές ιαχές του Ταγίπ Ερντογάν και μελών του τουρκικού υπουργικού συμβουλίου συνοδεύονται από παρόμοιες πράξεις στο εναέριο πεδίο που στόχο έχουν όχι απλώς να καταγραφεί η διαρκής αμφισβήτηση του Εθνικού Εναέριου Χώρου, του FIR, της Ελληνικότητας νησιών στο Αν. Αιγαίο, αλλά να προκληθεί κάτι με μη αναστρέψιμα αποτελέσματα.

Μάλιστα οι Τούρκοι εργαλειοποιούν πλέον την εθνική αεροπορική άσκηση της TuAF, Nexus Ace για την οποία αιτούνται από την Συμμαχία να υπάρχει το Ε-7 AWACS το οποίο παίρνει υπό τον έλεγχό του τους αεροπόρους που προχωρούν σε μεταξύ τους αερομαχίες στον ουρανό, πάνω από τον ηπειρωτικό χώρο της Τουρκίας.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τοποθετήθηκε για τις απειλές της Τουρκίας, αναφορικά με την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 μίλια

Σοβαρή...τοποθέτηση! Σαν να μας είπε: "Αφήστε εμάς απ έξω και βρείτε τα μόνοι σας"
Εμεείς τους δίνουμε βάσεις και αεροδρόμια και αυτοί μας δίνουν...ευχές!!!
Να το πάρουμε απόφαση, μόνοι μας θα πολεμήσουμε και μόνoι μας θα νικήσουμε.
Juan


Το μήνυμα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ενθαρρύνουν όλα τα κράτη να επιλύουν τα ζητήματα θαλάσσιας οριοθέτησης σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο εκπέμπει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σχετικά με το ενδεχόμενο της επέκτασης των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 μίλια νοτίως της Κρήτης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση των Ελλήνων ανταποκριτών στην Ουάσιγκτον (Μιχάλης Ιγνατίου – Hellas Journal, ΕΡΤ – Λένα Αργύρη και ΑΠΕ-ΜΠΕ – Πέτρος Κασφίκης), ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σημείωσε ότι η αμερικανική θέση για τον σεβασμό της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας όλων των χωρών παραμένει σταθερή.

Βιώνουμε μια ιδιόμορφη, σύγχρονης μορφής οικονομική «Κατοχή»!..

  Γράφει ο

Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος*


     Βρισκόμαστε για δωδέκατη, εάν δεν με απατά η μνήμη μου, συνεχή χρονιά υπό τον

έλεγχο των σύγχρονων «οικονομικό-πολιτικό-κατοχικών-Δομών» που τις γνωρίσαμε στην

Πατρίδα μας Ελλάδα αρχικά με την μορφή της «Τρόικας» του Διεθνούς Νομισματικού

Ταμείου (Δ.Ν.Τ.) η οποία, σαν τους 3 Σωματοφύλακες του μεγάλου Γάλλου συγγραφέα

Αλεξάνδρου Ντουμά (πατέρα διότι με το ίδιο όνομα υπήρξε και υιός) ) που τελικά ήταν 4,

έγινε «τετράδα» και τώρα πια μεταμορφώθηκε (είναι εντυπωσιακά πλούσια η ελληνικά