Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Geopolitics με τον Σάββα Καλεντερίδη: Η Τουρκία συνεχίζει να υποστηρίζει εμπράκτως τους τρομοκράτες

 

Προχωρά ο σχεδιασμός για τη δημιουργία τρίτου ελληνικού ναυστάθμου: Εντάσσεται στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης ο ναύσταθμος στον Αλμυρό Βόλου

  Προχωρούν οι διαδικασίες για τον Ναύσταθμο του πολεμικού ναυτικού στον Αλμυρό Μαγνησίας

Από τον Βόλο πιθανόν και με τις Φρεγάτες Belhara και με τα Zubr θα ελέγχουμε το Αιγαίο μας…μόνοι μας. Έχει ξεκινήσει ήδη, ο σχεδιασμός για την δημιουργία ενός τρίτου ελληνικού ναυστάθμου στο Βόλο για να ελέγχει το Αιγαίο.

Με αφορμή τα νέα προγράμματα του ελληνικού πολεμικού ναυτικού με την αγορά Τριών Φρεγατών Belhara, καθώς και των τριών ή τεσσάρων Κορβετών Gowind, έχουμε αυτόματα την ανάγκη νέων ναυτικών βάσεων.

Η Επιτροπή Ελληνισμού κατέθεσε τριτανακοπή κατά του φιλοσκοπιανού σωματείου για τη «μακεδονική γλώσσα»
Γράφει ο Ιωάννης Αμπατζόγλου*

Στις 9 Ιανουαρίου η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ κατέθεσε τριτανακοπή κατά της υπ’ αριθμ. 27/28-7-2022 διάταξης του Ειρηνοδικείου Φλώρινας περί Αναγνώρισης Σωματείου με την φερόμενη επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Το υλικό που είχαμε συλλέξει για το συγκεκριμένο φιλοσκοπιανό σωματείο έτσι και αλλιώς ήταν αρκετό ώστε να αποτελέσει τον κεντρικό κορμό των επιχειρημάτων μας στο κείμενο της τριτανακοπής. Όμως και μέρος της υπόλοιπης αρθρογραφίας μας, σχετικά με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, όπως και το σκεπτικό του δικηγόρου και μέλους του σωματείου μας κ. Θαλή Καραγιαννόπουλου, που κατέθεσε την τριτανακοπή, συμπεριλήφθηκαν σε αυτήν.

ΗΠΕΙΡΟΣ !!!


Αναρτήθηκε από το Στρατηγό εα κ. Αθαν. Καραντζίκο

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ. Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΡΑΝΕΙ

Ο διπλός, ύπουλος στόχος των Τούρκων στον ουρανό του Αιγαίου και η γαλάζια απάντηση: Σκληρό man to man, ουδεμία έκπτωση

 

 

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΔΕΡΗ, HELLAS JOURNAL

Έχουν καταγράψει ότι η Πολεμική Αεροπορία απαντά σκληρά και καταδιώκει τους Τούρκους πιλότους μέχρι το όριο του FIR Αθηνών.

Βλέπουν πως όσους «κόκκινους» κι αν στείλουν στον Ελληνικό ουρανό αυτοί θα βρίσκονται μονίμως αεροπορικά υπόλογοι και κυνηγημένοι από τους «μπλε».

Και δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που ο αριθμός των «μπλε φτερών» θα είναι μεγαλύτερος από αυτόν των εισβολέων.

  • Ό.τι και να έχει κάνει η Τουρκία σε επιχειρησιακό επίπεδο που σχετίζεται με τις παράνομες εισόδους και τις έκνομες ενέργειες εντός του FIR Αθηνών και του Εθνικού Εναέριου Χώρου βρίσκει πάντα την ανάλογη απάντηση, όπως αυτή έχει αποφασιστεί σε πολιτικό επίπεδο και εφαρμόζεται στο πεδίο από το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων και τους αεροπόρους.